Štítky

:-) 17. listopad 3D ABL alkohol amnestie Anastázie Hagenová Asko nábytek azyl Babiš baby boxy banky Bárta Bém birthday Birthplace study BIS Blesk blogování Breivik bulvár code černá labuť ČGPS ČOI ČSSD ČT ČTK Dělníci bulváru děti dětskýma očima dluhová krize dobro dokument domácí porod Downton Abbey EHCR ekonomie ENG EU euro Evropa facebook fail farmaceutický průmysl faux pas festival tolerance film firma Gallup gaming gay parade globalizace Google Gosford Park Hájek Havel homosexuálové internet Ivana Königsmarková Janeček Janoušek Japonsko ježíšek Jillian Michaels jxd Kalousek kauce Kavčí hnízdo Klaus kmotr kniha knihy knížky pro děti komunikace komunisti korporace korupce le fay legalizace Leoš Heger lidská práva marihuana marketing Mašínové Mat Honan mateřství media média MMF multikulturalismus MZ Naomi Kleinová narozeniny Nečas negativní hlasy NFFP No logo odboj odborář odposlechy ODS OSN osobní PA Paumer plagiátorství pohádka policie politika porno porody Pospíšil právo pražská kavárna prezident prezidentská milost prezidentská volba prohibice projev První republika přímá volba příroda radosti Rath recenze Reflex reklamace rio rodina Roman Smetana RTS Rusko Řecko senát seriál SFŽP Schwarzenberg sociální síť soud soukromé soukromí společnost SPOZ spz starosti státní maturita stávka strasti superstar Svobodní šafr škola školství Šoková doktrína Šouf t-mobile těhotenství televize Ternovszky vs. Hungary Trnka Umberto Eco ÚS vánoce velezrada velké wtf vězení volby volební systém výchova výzkum Woody Allen wtf zdravotnictví Zeman zlo zodpovědnost ženy Žítkovské bohyně

úterý 29. října 2013

Těžký život politického génia

Jestli Miloš Zeman někoho nemá rád, jsou to blbci.

Projet volby způsobem, jakým se to povedlo SPOZ, chce um. Měli nadstandardní podporu z Hradu, prezidentovy portréty na billboardech, vlastní lidi ve vládě, zajištěnou účast v televizních debatách, a přesto ze sebe udělali nevolitelnou bandu hňupů. Prezident vzápětí doporučil, aby si jeho jméno urychleně odstranili z názvu a osamostatnili se, čímž, aby bylo jasno, od nich dal ruce pryč.

Kancléř si své místo zatím drží, ale poprava se kvapem blíží, neboť měsíce plynou a bezpečnostní prověrka stále zůstává v nedohlednu.

A ti oranžoví pitomci právě páchají další spektakulární blamáž. Sobotkovi je možno vytknout mnoho věcí dalo by se souhlasit s kritikou jeho působení v roli ministra financí či příklonu k dientsbierovské pravdolásce, ale provádět puč tak neschopně, že se ze Sobotky během dvou dnů stane hrdina a miláček davů, to chce obzvláštní dar idiocie.

A s tímhle materiálem on musí pracovat.

9 komentářů:

  1. On už na to, aby pracoval s lepším materiálem, prostě nemá...

    OdpovědětVymazat
  2. když jakejkoliv magor(ka) použije slovo " pravdoláska" ( samozřejmě s despektem) pak vím na čem jsem. Společenský odpad! Někdo kdo má rád lež a nenávist, korupci, svinstvo. Kdo má rád Zemana, Klause a všeliké .mrdy. Je mi líto takovejch hlupáků, jako je autorka, jejiž rozum a cit zamrznul někde v "děcáku". Autorko, jste opravdu při smyslech?????.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z praného projevu se dá vyčíst mnohé. Kupříkladu, z minulého příspěvku zcela jasně plyne, že autor komentáře místo pobytu ve vzdělávacích institucích, kde se běžně vyučuje porozumění psanému textu, vyrůstal v rozvrácené rodině, trhal broukům nožičky, kradl na balkonech spodní prádlo, topil kočky, bral dětem svačiny a nevracel sáčky. Také je zde zcela zřejmá celková citová vyprahlost, otupělost a sebestřednost, kterou neodstranilo ani čichání ke spodnímu prádlu příslušníků ozbrojených složek.

      Vymazat
    2. Vlado, lolec, to nemá chybu :-)

      Ale vážně, A., pláčete na špatném hrobě. Kam se hlásím, je známo, netajím se tím. Netajím se ani tím, že Sobotka s Dientsbierem jsou pro mě mnohem snesitelnější než osoby Škromach, Hašek, Zavadil. To ale neznamená, že Sobotka nemá máslo na hlavě. Myslet si, že není dobrý předseda a měl by být vyměněn, je legitimní názor. Dokonce i Zeman, jako bývalý sociální demokrat, může být objektivní pravdu v důvodech, proč by měl být Sobotka odstraněn. Faktem ale je, že exekuce jejich plánu byla opravdu tragicky špatná a nynější posměch zasloužený.
      Zeman ovšem dostává bod za kvalitní úhybný manévr a změnu tématu (neřeší se jeho účast na puči, ale lékařské konsilium, bravo).

      Vymazat
    3. Milá "autorko". Po přečtení takového blábolu jako jste napsala vy, jsem vždy přesvědčen, že sledovat internet je opravdu ztráta, času...a dokonce si člověk povzdechne "pokud se může vyjadřovat každý ke všemu, bez ohledu na své vzdělání, či přehled o světě tak pak je to úpadek". Skoda, že neexistuje nějaký server,..ale antivirus, který by podobné bláboly automaticky vyhodi. Já vím, ..namítnete, že by to byla cenzura, ..ale co bychom si ušetřili času. Číst totiž podobné věci každého postupně deformuje....A hledání pravdy už nikoho ani nebaví.

      Vymazat
    4. Vůbec nejlepší by bylo, kdyby zdeformované osoby sledováním internetu v zájmu vlastního zdraví nikde nezanechávaly komentáře.

      Vymazat
    5. Někdo Vám drží pistoli u hlavy a nutí ke čtení? :-)

      K Vašemu povzdechu - ani server, ani antivirus; to, co máte na mysli, se jmenuje spam a neuhodnete co... Váš smysluprostý příspěvek patří přesně tam.

      Vymazat
  3. Milá autorko,

    Tvoje glosa mě pobavila, je vtipná a míří do černého. Jsem ráda, že píšeš a prosím vytrvej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kimmy, tobě tu milou autorku věřím o dost víc :-) Dík.

      Vymazat