Štítky

:-) 17. listopad 3D ABL alkohol amnestie Anastázie Hagenová Asko nábytek azyl Babiš baby boxy banky Bárta Bém birthday Birthplace study BIS Blesk blogování Breivik bulvár code černá labuť ČGPS ČOI ČSSD ČT ČTK Dělníci bulváru děti dětskýma očima dluhová krize dobro dokument domácí porod Downton Abbey EHCR ekonomie ENG EU euro Evropa facebook fail farmaceutický průmysl faux pas festival tolerance film firma Gallup gaming gay parade globalizace Google Gosford Park Hájek Havel homosexuálové internet Ivana Königsmarková Janeček Janoušek Japonsko ježíšek Jillian Michaels jxd Kalousek kauce Kavčí hnízdo Klaus kmotr kniha knihy knížky pro děti komunikace komunisti korporace korupce le fay legalizace Leoš Heger lidská práva marihuana marketing Mašínové Mat Honan mateřství media média MMF multikulturalismus MZ Naomi Kleinová narozeniny Nečas negativní hlasy NFFP No logo odboj odborář odposlechy ODS OSN osobní PA Paumer plagiátorství pohádka policie politika porno porody Pospíšil právo pražská kavárna prezident prezidentská milost prezidentská volba prohibice projev První republika přímá volba příroda radosti Rath recenze Reflex reklamace rio rodina Roman Smetana RTS Rusko Řecko senát seriál SFŽP Schwarzenberg sociální síť soud soukromé soukromí společnost SPOZ spz starosti státní maturita stávka strasti superstar Svobodní šafr škola školství Šoková doktrína Šouf t-mobile těhotenství televize Ternovszky vs. Hungary Trnka Umberto Eco ÚS vánoce velezrada velké wtf vězení volby volební systém výchova výzkum Woody Allen wtf zdravotnictví Zeman zlo zodpovědnost ženy Žítkovské bohyně

pátek 25. října 2013

Volební vzkazník

Milé strany,

máme za sebou čas volební kampaně, v níž jste se div nepřetrhly, abyste získaly můj hlas. Utratily jste desítky milionů na vytapetování země billboardy a letáky, vystrčily jste snesitelné tváře dopředu a problematické uklidily na nezbytnou dobu do pozadí. Posílaly jste lídry do debat, nacvičené hovořit o tom, jak báječně "bude" a otázky jak "bylo" odhánět mantrou "to minulá vláda".

Tak. A já vám teď povím, proč vás volit (ne)budu.


ODS.
Padesátý pokus o očistu a znovuzrození strany? Ne, děkuji. Umřete už, prosim vás.

TOP09
Chybí vám pokora, vůle zbavit se problematických lidí.

KSČM
Nikdy.

ČSSD
V domácnosti vám lítají talíře a venku se prezentujete lidmi, kteří mají auru 0.

ANO
Ne. Babiš je komik, který pro politiku absolutně nemá vlohy. Současně ale vzbuzuje i obavy, protože on si to prostě koupí.

KDU-ČSL
Jsme názorově nekompatibilní.

Úsvit přímé demokracie
Špatný vtip se zřejmě stane realitou, protože hodně lidí to tak chce. Shikata ga nai.

Hlavu vzhůru
Palec dolů za to, že... jste.

Svobodní
Kdybyste nebyli tak moc mimo, byli byste sympatičtí.

SPOZ
Sliz.

Piráti
Učte se a mějte trpělivost. Jednou váš čas přijde.

Zelení
Máte můj hlas. Kromě několika velmi dobrých důvodů mám ještě jeden jsem "pravdoláskařka" a vůbec se za to nestydim.

7 komentářů:

  1. Ahoj Mikeilo,
    a jak jsi spokojená s výsledky voleb?

    Mmch, napíšeš, proč jsi názorově nekompatibilní s KDU?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Chris.

      Nemůžu říct, že bych byla spokojená, na to se do parlamentu dostalo příliš mnoho zločinců a populistů, ale podle očekávání ano. Nevolila jsem takticky, ale podle přesvědčení. Je to dobrý pocit, nehledě na konečný výsledek. A k tomu pár drobných radostí. Piráti převapili. Debakl těch dvou prezidentských protégées :-)

      ad KDU - teoreticky je mi ta strana sympatická. Je systémová, se stoletou tradicí, do parlamentu patří. Hlavní důvod tkví už v jejím názvu. KDU je pro mě příliš konzervativní (testovací čtveřice: očkování, gay adopce, marihuana, DP).

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Proč hned tolik otazníků; jeden nestačí?

      DP bývá zkratkou pro domácí porody.

      Vymazat
  2. Hezky stručné. Co je "aura nula"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stručné možná trochu moc; teď musím dovysvětlovávat :-)

      Krásný příklad osoby s nulovou aurou je slizoun Zavadil.

      Vymazat