Štítky

:-) 17. listopad 3D ABL alkohol amnestie Anastázie Hagenová Asko nábytek azyl Babiš baby boxy banky Bárta Bém birthday Birthplace study BIS Blesk blogování Breivik bulvár code černá labuť ČGPS ČOI ČSSD ČT ČTK Dělníci bulváru děti dětskýma očima dluhová krize dobro dokument domácí porod Downton Abbey EHCR ekonomie ENG EU euro Evropa facebook fail farmaceutický průmysl faux pas festival tolerance film firma Gallup gaming gay parade globalizace Google Gosford Park Hájek Havel homosexuálové internet Ivana Königsmarková Janeček Janoušek Japonsko ježíšek Jillian Michaels jxd Kalousek kauce Kavčí hnízdo Klaus kmotr kniha knihy knížky pro děti komunikace komunisti korporace korupce le fay legalizace Leoš Heger lidská práva marihuana marketing Mašínové Mat Honan mateřství media média MMF multikulturalismus MZ Naomi Kleinová narozeniny Nečas negativní hlasy NFFP No logo odboj odborář odposlechy ODS OSN osobní PA Paumer plagiátorství pohádka policie politika porno porody Pospíšil právo pražská kavárna prezident prezidentská milost prezidentská volba prohibice projev První republika přímá volba příroda radosti Rath recenze Reflex reklamace rio rodina Roman Smetana RTS Rusko Řecko senát seriál SFŽP Schwarzenberg sociální síť soud soukromé soukromí společnost SPOZ spz starosti státní maturita stávka strasti superstar Svobodní šafr škola školství Šoková doktrína Šouf t-mobile těhotenství televize Ternovszky vs. Hungary Trnka Umberto Eco ÚS vánoce velezrada velké wtf vězení volby volební systém výchova výzkum Woody Allen wtf zdravotnictví Zeman zlo zodpovědnost ženy Žítkovské bohyně

sobota 23. března 2013

Švédsko, hlavní město světa ve znásilňování

O tom, jak se upravuje realita a vyrábí nenávist

 Ze streamu na Facebooku na mě včera vypadl tento podivný text:

12-ti členný muslimský gang sedm hodin non-stop znásilňoval mladou Švédku... "Šlo o nejzrůdnější hromadný znásilňovací maraton v dějinách Švédska," řekl státní zástupce. Znásilňování bylo orální, anální a vaginální, žeba byla používána jako hadr i třemi násilníky v těle najednou. Pouze 7 z 12 násilníků bylo odsouzeno. Muslimětí diváci v soudní síni tleskali a volali ta žena byla "děvka" a "patří jí to" to když muslimští muži popsali jak se chovala. Oběť je nyní upoután na invalidní vozík, navíc utrpěla vážné duševní trauma.
Švédská média nejprve zatajila národnost pachatelů a rychle odstranit příběh z tisku. Švédská socialistická strana říká, že by bylo "rasistické" deportovat násilníky. Není proto divu, ře je Švédsko nyní považován za hlavní město světa ve znásilňování.
(FB, Atllanka/Lada Dvorská)





Pominu teď jeho kvality; je plný chyb a evidentně byl prohnán přes Google Translate. To by vcelku nevadilo; ne každý umí anglicky a ne každý umí a chce postovat na FB stylisticky vybroušené perly, ale ten obsah! 

Znásilnění je zavrženíhodný čin, ať je pachatel jeden, nebo celý tucet. Prý to bylo brutální a oběť je nyní na invalidním vozíku. Nechybí ani důležitá informace, do kterých všech otvorů bylo pronikáno. Odkaz s obrázkem uplakané nešťastné holčičky pak přímo v názvu zmiňuje, že obětí byla matka. Která žena by se nezděsila, že se to mohlo stát i jí! Její děti by určitě taky tak zoufale plakaly. A navíc ti muslimové! Hrůza!

V přiloženém videu se masivně poukazuje na to, že imigranti si ve Švédsku údajně užívají neuvěřitelného luxusu, bydlí na zámcích a mají sluhy. A prý se neustále snaží tyto zámky podpálit.

Bobtná ve vás vztek nad tou krvelačnou pakáží islámskou? Tak se zase uklidněte, ono to nebude tak horké.

Především, ověřit si onu zprávu je rozhodně na místě. Asi nejsem jediná, koho ihned napadly pochyby o její autenticitě. V diskuzi pod článkem jedna paní/slečna - podle mého názoru velmi zdvořile - žádala ověření i z jiného zdroje. Dostalo se jí této "kultivované" odpovědi:



Muslimáčci vám ukopnou hlavu, madam!

Tady vám tedy diskuzně kvalitní pšenka nepokvete. No dobře, zkusíte se pravdy dobrat sami. 

Ehm, ona fotografovaná holčička nepláče proto, že její maminku brutálně znásilnilo hejno zdivočelých džihádistů, ale proto, že ji sestry postříkaly vodou ze zahradní hadice.


("Little girl upset after being sprayed with the garden hose by her older sisters." Pink Sherbet Photography 2006)

Jasně, je to jen ilustrační fotka, ale kredibilita té zprávy již stihla utrpět první šrámy.  

Zadáte do vyhledávání klíčová slova "Sweden" a "gang rape" a vyjede vám poměrně dost odkazů. Na předních místech, hned za White Resister, blogy s názvy jako: Violence Against Whites nebo Bare Naked Islam, Majority Rights, Muslim Rape Wave. Hmm, čím dál tím líp. Na pohled nic důvěryhodného a už vůbec nic, co by připomínalo seriózní novinářskou práci. Stalo se to vůbec? Po dalším pátracím úsilí ale přece jen vypadne z vyhledávače série článků  na thelocal.se (tady, tady a tady). Tam se píše o tom, že k události došlo ke konci roku 2011 a že násilníků bylo osm, sedm z nich bylo odsouzeno a šest mělo být deportováno. Čili žádných dvanáct. Oběť taky není upoutaná na vozík, ten využívala jen měsíc po znásilnění. Bylo jí vyplaceno odškodnění. Tohle už jsou spíše drobnosti, ale rozumíte mi, proč je uvádím? Ono to prostě není tak skandální, jak by si hoši z White Resister přáli, a tak to trochu připepřili. A dost bloudů jim skočilo na špek a sdílejí a šíří tenhle xenofobní blábol dál.

No.

 Nemá smysl dumat nad tím, jak mohla dopadnout párty jedenácti opilých mužů a jedné opilé ženy. Dost pravděpodobně špatně, ať by bylo náboženství a status zúčastněných jakékoli. Banda ožralých primitivů je vždycky obrovské riziko a je jedno, jestli jsou to Afgánci nebo ne.

Ano, tu ženu skutečně velmi ošklivě znásilnili a ona z toho dodnes má psychické následky. Ano, Švédsko si v mezinárodní statistice počtu hlášených znásilnění/počet obyvatel skutečně nevede nejlépe, ale také není "hlavním městem světa ve znásilňování". Když budu hnidopich, taková Austrálie je na tom ještě hůř.  Stejně jako když budu hnidopišsky trvat na tom, že nemusí nutně platit Afghánec = muslim.

Ale je za důvodem, proč je o tom případu opravdu poměrně málo informací to, že ve skutečnosti bylo vyznání zúčastněných, v porovnání s mírou zkonzumovaného alkoholu a drog, podružné?  Je to sexuální delikt, o němž, pokud by se stal například v naší Zastávce, by se toho Švédi taky mnoho nedočetli? Nebo je za tím prostá skutečnost, že jsou všechny informace ukryté ve švédštině, jejíž znalost mívá našinec prachmizernou? Těžko říct.

Nicméně pokud je pravda, že švédská média skutečně některé informace jaksi taktně zamlčovala, aby zabránila antiimigrantské hysterii, tak si příliš nepomohla a došlo k přesně k tomu, k čemu dojít nemělo. Informování o skandálu se chopili různí pochybní jedinci a pomocí zkreslujících, nebo dokonce nepravdivých tvrzení dosáhli toho, čemu se naopak mělo zabránit. Nespokojenost s impotentním multikulturalismem a nedostatkem politické odvahy řešit nepříjemné problémy tak místo střízlivé debaty o zavedení pevných, sebezáchovných pravidel, opět vyvřela do tupé, podobnými články jako tento z FB, živené nenávisti.

40 komentářů:

  1. Vážená autorko, seriozní debata nikdy neproběhne, pokud na problém někdo dostatečně hlasitě neupozorní. A lidé jako vy svým bagatelizováním muslimského problému rozhodně rešení nijak neurychlují. Váš "xenofobní blábol" se skutečně stal a to, že zprávu zřejmě někdo špatně přeložil nic nemění na neúctě a pohrdavosti většiny muslimů k našim hodnotám a zákonům. Tento 'článek' je naprosto zbytečný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vy si vážně myslíte, že by se na problémy mělo upozorňovat takhle?

      Pokud máte dojem, že poukázáním na překrucování reality v jednom konkrétním příkladě "bagatelizuju muslimský problém", tak dokazujete, že ten článek právě vůbec zbytečný není.

      Vymazat
    2. Bylo by od vás tedy fér, přezkoumat každou zprávu, co se kde objeví, protože žádné médium není nestranné. Navrhuji začít zprávami ze Sýrie nebo Palestiny, tam se překrucuje jedna radost. No a nedejbože, když je použita ilustrační fotografie :)

      Vymazat
    3. Heh, to jo.

      Ale přezkoumat každou zprávu fakt nemůžu; to jen, když mě něco hodně praští do očí, třeba jako tohleto.

      Vymazat
    4. Vážená dámo (Mikeila). Na problémy je třeba VŽDY upozorňovat. A obzvláště takové. Není snad úplně jedno, jestli bylo násilníků 8 nebo 12? Není snad jedno, jeslti byla oběť na invalidním vozíku měsíc nebo rok? Dovolím si Vás upozornit na skutečnost, že když jsem byl poprvé ve Švédsku (před 23 lety), byla tato země (i se svými skandinávskými sousedy) výspou poctivosti a morálky. Kriminalita téměř žádná, prakticky nulová. Lidé nezamykali auta, domy, garáže, kola, děti nechávali v kočárcích před obchodem. Zajeďte se tam podívat dnes, než začnete psá
      t cokoliv o xenofobii a obhajovat muslimy. Tož tak....

      Vymazat
    5. Ale my se přece shodneme, že na problémy je třeba upozorňovat. Neshodneme se na způsobu JAK. A ne není jedno, že jich bylo 8 a píše se 12. Since when truth doesn't matter? Protože, drahý pane, já si nemyslím, že pro dobrou věc lze bojovat jakýmikoli prostředky.
      Něco se vám nelíbí, ok, poukažte na to, ale neztrapňujte se už vysvětlováním, že "muslimové jsou nebezpeční, a proto je zcela v pořádku upravit si skutečnosti tak, aby byly dramatičtější."

      Vymazat
  2. Mladá pani, jsem zvědav, až si muslimové pronajmou byt vedle vás a cestou z práce vás obšťastní. Těším se na ten článek, jak je budete hájit. A teď vážně - opravdu stavíte muslimy, kteří často ani neznají základní lidské potřeby (hygiena např.), a stavíte je do role nebožátek? Nejprve by bylo dobré je naučit základním potřebám, naučit je slušnému chování, vytlouct jim z hlavy ty sračky typu že avé alláh atp. Koho a proč tu obhajujete? Že jich nebylo 12 ale JEN 8? Že znásilněná není upoutána na invalidní vozík, ale byla JEN měsíc. To je teda investigativní článek jak stehno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No. Pokud mi napíšete, že z muslimů, kteří neznají základní potřeby (asi myslíte návyky, ne?) a kterým se musí vytlouct z hlavy sračky avé alláh, dělám nebožátka, tak to vezmu všelijak, jen ne vážně.

      Vymazat
  3. Díky. Tyhle zprávy mi taky pravidelně pijou krev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky. A děsí mě, kolik lidí o ně opírá svoje světonázory.

      Vymazat
    2. A já zas děkuju za pochopení.

      To, že mě baví Homeland ještě neznamená, že při úsvitu mumlám allahu akbar.

      Vymazat
  4. Je pozoruhodné jak rozšířená je apriori nenávist k "multikulti" v české společnosti, jedné z nejvíce etnicky homogenních v Evropě. Princip kolektivní viny tu zdá se aplikují lidé, kteří s velkou pravděpodobností v životě žádného muslima nepotkali. I když možná tento strach z cizího a neznámého zas tak pozoruhodný není vzhledem k tématům, která ovládla nedávnou volbu prezidenta.

    Hledání vnějšího nepřítele bylo odjakživa spolehlivým způsobem jak mobilizovat masy. Hysterie a plamenná rétorika zde fungují jako červený hadr na pomyslného býka nižších společenských vrstev. Vzestup nacionalismu je typickým průvodním jevem ekonomických krizí; za viníka se označí celé etnikum s tím, že po "odstranění" tohoto problému bude našincům zase lépe. Ti bystřejší a sečtělejší xenofobové mohou namítnout, že za krizi ve skutečnosti nesou vinu židovští bankéři.

    Sebevědomé národy zpravidla nemívají potřebu utužovat skupinovou loajalitu útiskem menšin a dokazovat si tím svou domnělou nadřazenost. Pod praporem národní hrdosti v rukou "slušných lidí" se zde paradoxně ukazuje určitá forma národního mindráku.

    Imigrační politika v západní Evropě zaznamenala v poslední dekádě znatelný posun k důrazu na kulturní integraci, což považují za správné. S ohledem na vývoj porodnosti v regionu to nakonec může skončit tak, že dnešním islamofobům bude důchod obstarávat pracovní síla imigrantů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši to jsou tlachy... Naopak česká společnost byla vždy považována za velmi tolerantní. A nadále věřím, že je. Ale k slušným lidem. A slušností je chovat se v zemi, která poskytla ekonomické útočiště podle jejích pravidel. Ale přetekl pomyslný pohár, jak v západní evropě, tak u nás. Lidé aktivní v odporu proti další imigraci a islamizaci již dávno nejsou jenom nějakou extrémě pravicovou nebo dělnickou lůzou. Váš zmíněný posun v kulturní integraci se měl odehrát už před třiceti lety. Protože dnes je situace, kdy rodilí 'britové' neváhají provolávat smrt západu (je to poměrně tragikomický pohled). A na ty se žádné imigrační zákony vztahovat nebudou Západní evropě už pomůže jedině radikálnější řešení...v opačném případě se připravte do 20ti let na občanskou válku v UK a Francii. U nás je ještě šance neopakovat jejich chyby.

      Vymazat
    2. Jistě, na transparenty provolávající smrt bezvěrcům je smutný pohled, ale to je na pochody neonacistů také. Přijde mi, že se v obou případech jedná o podobně okrajový fenomén a nemyslím si, že by tu přetékal nějaký pohár. Možná je potřeba rozpoutat debatu o hranicích svobody slova a impotenci dnešní formy politické korektnosti, ale nevidím důvod pro "radikálnější řešení". Jak by takové řešení vlastně mělo vypadat?

      Věřím, že je česká společnost v podstatě tolerantní, přeci jen tu Vlastík vyhrál Superstar. Nicméně islám je také považován za tolerantní a mírumilovné náboženství. Do jaké míry to vypovídá o realitě může každý posoudit sám, ale asi by u toho měl rozlišovat islám od islamismu.

      K tématu nemohu nezmínit vynikající britský film Four Lions.

      Vymazat
    3. Možná nemáte pocit, ale věřte, že lidé, kteří musí mezi touto "komunitou" žít, ho mají velmi silný. Půl roku jsem bydlel v muslimské čtvrti v Manchesteru, v lidech to dříme a bobtná a proto je na čase učinit něco z vládních pozic, protože pokud učiněno nebude, a někdo z opravdu extremistickým pohledem dostane příležitost, může se to znenadání převrhnout v nepěkný masakr.
      Přitom by stačilo trochu utáhnout obojky - účast na nenávistné demonstraci = deportace, účast na nenávistném kázání = deportace, pravidlo jednoho dítěte pro lidi nenarozené v hostitelské zemi, neudělování azylu a povolení k pobytu z ekonomických důvodů...je toho spousta co se dá udělat, ale chybí politcké "koule".

      Vymazat
  5. "Oběť taky není upoutaná na vozík, ten využívala jen měsíc po znásilnění. Bylo jí vyplaceno odškodnění. Tohle už jsou spíše drobnosti, ale rozumíte mi, proč je uvádím? Ono to prostě není tak skandální, jak by si hoši z White Resister přáli, a tak to trochu připepřili."

    Dokud bude docházet k takovémuto zlehčování následků na přeživších, tak se 'kultura znásilňování' nikdy nezmělní, natož aby vymizela úplně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlehčování? A že se kultura znásilňování nezmění? To si děláte legraci?

      Jenom porovnávám, co píše WhiteResister se skutečností. Nebo jinak. Proč, když bylo útočníků osm, má někdo potřebu psát, že jich bylo dvanáct? Proč psát, že ta žena je upoutaná na vozík, když to není pravda?

      Jestli to chápu dobře, tak podle vás, pokud na to upozorním, vlastně nepřímo můžu za to, že zas někde někdo někoho znásilní. Aha.

      Vymazat
    2. Třeba proto, že v době vzniku zprávy upoutána na vozík byla?

      Vymazat
  6. Mám to jednodušší, takovéhle zprávy vůbec nečtu (pokud přijdou mailem, na FB nejsem). Občas dorazí nějaká naléhavá výzva, obvykle z českého prostředí, jak si máme dávat pozor a jak doplácíme na ty nepřizpůsobivé - o odesílateli si cosi pomyslím a hážu do koše.
    Na druhou stranu ocením, když někdo podobné alarmující zprávy kriticky přečte a uvede na pravou míru. Sama na to trpělivost nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám štěstí na chytrý stream, a tohle z něj opravdu značně vybočovalo :-)

      Vymazat
  7. Ještě poznámka: statistika hlášených znásilnění může být možná Švédsku připsána jako plus - pro tuto kriminalitu je typické, že zůstává latentní, nehlášená. Větší počet oznámení může znamenat nejen větší počet znásilnění, ale větší důvěru obětí ve stát, v policii, v to, že s nimi bude důstojně zacházeno.

    OdpovědětVymazat
  8. Simulantka to je! Znásilnilo ji jen osm lidí, žádných dvanáct! A na vozík byla upoutaná jen měsíc! A navíc dostala odškodnění!


    Hmm.. zajímalo by mě, jestli by autorka blogísku měla stejný názor i kdyby se toto stalo jí... Asi by to potřebovala, aby se probrala ze svého sluníčkového světa...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, co vás vede k tomu zesměšňovat a překrucovat utrpení té ženy. Je to hrozné, co se jí stalo - právě proto o tom přece píšu. Protože mi vadí, že i tak strašný zločin má ještě někdo tendence záměrně přifukovat, nestačí mu osm, udělá z nich 12, a natočí k tomu video, jak azylanti vypalujou zámky. Proč? Prospějou tím nějak té ženě? Zkuste mi vysvětlit, jestli je tohle nutné. A jestli když se mi to nelíbí, tak asi podle vás zasluhuju znásilnit, abych se probrala ze sluníčkového světa.

      Vymazat
    2. Autorka chtěla poukázat na překrucování faktů, ale nakonec to bohužel opravdu vyznělo jako zlehčování následků.. Chce to víc autocenzury. Nicméně kdo chtěl, pochopil to správně.

      Vymazat
    3. Kdyby nebylo autocenzury, vypadal by ten text docela jinak ;)

      Abych se vyhnula podezření, že něco zlehčuju, nesměla bych o tom napsat vůbec nic, protože jak vidno, ani převelice opatrné našlapování mezi porcelánem nestačí.

      Vymazat
  9. Multikulti je problém - ale ne neřešitelný problém. Řešení je ale v politické struktuře - v zemi, kde neexistuje sociální stát, mají muslimové dost starostí o to, aby se uživili, a velmi spokojeně žijí vedle budhistů, křesťanů, hinduistů, šintoistů a dalších.

    Problémem je představa, že jsme v zásadě všichni stejní, máme stejná práva, stejné možnosti - a ti, kteří je tak úplně nemají, by je měli uměle získat od státu. Včera na podobné téma vyšel velmi dobrý článek v Lidovkách (tištěných), kde je popsána práce amerického sociologa Charlese Murray - o tom, jak sociální pomoc, kterou vymysleli bohatí a vzdělaní, rozložila chudou vrstvu v USA. Podobně to podle mně bude fungovat i v oblasti multikulti - neustálý důraz na toleranci a malý tlak na povinnosti přistěhovalců znamená velký stupeň volnosti, který se snadno vymkne. Dobro totiž zcela pravidelně nad zlem nevítězí.

    OdpovědětVymazat
  10. "Švédsko si v mezinárodní statistice počtu hlášených znásilnění/počet obyvatel skutečně nevede nejlépe, ale také není "hlavním městem světa ve znásilňování". Když budu hnidopich, taková Austrálie je na tom ještě hůř." O zdroje si dovolím poprosit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste totiž, předpokládám slečno autorko, velice vtipně dokázala vlastní neschopnost konzistentně argumentovat - která mimochodem z článku přímo čiší. Napsat, že ji neznásilnilo dvanáct, ale jenom osm lidí chlapů... Třeba se jednou budete schopná představit, co tím myslím. Čerpáte z tabulky o znásilnění na wikipedii, v níž je Švédsko na 4. místě hned za Botswanou a Lesothem - ale s těmi si přece slušná Evropanka nebude špinit blog, že ano, a prdnete tam Austrálii, která je z jakéhosi (evidetněn čistě statistického) důvodu na první místě. Netrkne vás to. Nenapíšete, že hůř jsou na tom ve světě už jen v Lesothu a Botswaně, ani si nepřečtete víc a nenapíšete, že Švédsko patrně vychází z vlastní - asi i neunijní - metodologie a má jiná čísla. Ani si nepřečete upozornění před tabulkou, že statisticky má nulovou výpovědní hodnotu. Vy to prostě bez přemýšlení berete za bernou minci. Gratuluju. Nikdo jiný by vás ztrapnit líp nedokázal. http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics

      Vymazat
    2. Vy mi vytýkáte, že neumím konzistentně argumentovat a demonstrujete to na mé poznámce, že je na tom Austrálie hůř než Švédsko? Heh. Ale Vy jste, na rozdíl hochů z WhiteResister, aspoň na tu wiki šel. To, že jsem nevypsala Botswanu a Lesotho, protože bych si jimi špinila blog, to beru jako nějaký Váš specifický humor.

      Mimochodem, proč to tak je, naznačila Christabel o kus výše.

      Nezlobte se na mě, ale chci od čtenáře taky trochu inteligence. Pokud vidí vedle sebe Lesotho a Švédsko, tak by se měl zamyslet a říct si: aha, jiné socioekonomické, jiné právní prostředí, oběti budou mít lepší ochranu, nebudou se bát to ohlásit, policie bude pracovat jinak, budou to měřit jinak. Je to o přemýšlení, o čtení mezi řádky, o hledání vlastních informací. To, že tohle všechno nenapíšu, neznamená, že to nevím, to znamená, že máte u čtení zapojit mozek.

      Vymazat
    3. Ne, plkáte nesmysly bez hlavy a paty, to byl jenom příklad ilustrující to, jak amatérsky a blbě jste postupovala vy. To, že to nenapíšete, znamená jediné: že nejste schopná si dohledat relevantní data a vyvodit z nich relevantní závěry, toť vše. Vy jste si vybrala Švédsko a Austrálii jen proto, že žádná jiná "západní" země na tom hůř než Švédsko - podle té tabulky - není, to byl jediný důvod. A věřte mi, nepředložíte mi zpětně jediný důkaz, který by vaše tvrzení dokládal - o tom, že v Austrálii jsou na tom hůř.

      Vymazat
    4. A mimochodem, v tabulce jsou uvedeny pouze hlášené případy - takže předpokládáte, že v Lesothu s šestinovou populací a vyššími počty hlášených případů jsou na tom svědkyně s ochranou lépe než ve Švédsku, že jich případ nahlásilo - proporciálně - o tolik víc? Anebo tam bylo nalezeno o tolik víc znásilněných mrtvol? Těžko říct, co?

      Vymazat
    5. Vybrala jsem Švédsko proto, že se jej to týká. A protože v tom původním článku píšou, že je pokládáno za "the rape capital of the world." Z první tabulky, která na člověka vypadne, je vidět, že to není tak úplně pravda. Pokud se se mnou chcete mermomocí hádat, tak vyvraťte jako nepravdivý výrok "Švédsko není první".

      Vymazat
    6. Proč se dohadovat o faktech? Švédsko mezi první na světě bohužel patří a jednoznačně to jde na vrub muslimům. To jsou fakta, o tom se hádat zcela postrádá smysl.

      Vymazat
    7. Pro poučení - a ne, není to šíření nenávisti, je to snaha co nejvíc lidí probudit dřív, než bude pozdě (a to, že to oficiální švédská média nepíšou, je PCMC propaganda, nic víc. Které se strašně snadno sedá na lep, vy sama jste ukázkový případ. I ty Židy v Paříži postřílel před rokem "mladík", i když to byl muslim. Takové věci je prostě třeba říkat co nejvíc nahlas.): http://lattertimesnews.wordpress.com/2013/03/19/ten-horrifying-stories-of-muslims-gang-raping-white-woman/

      "England has probably the most massive Muslim rape and prostitution problem in Europe, in large part because the British government refuses to acknowledge it. Two years ago, the British online paper, The Daily Mail reported that hundreds of white British girls were used as prostitutes, rape victims, and sex slaves by Muslim men (whom the British refer to a “Asians”)"

      Vymazat
    8. Autorka upozorňuje na ZÁMĚRNÉ a ÚČELOVÉ manipulace s informacemi, tedy na manipulace s fakty. Je to snadno pochopitelné, jednoduché a jednoznačné. Autorka má plnou pravdu. Proč převádíte debatu jinam?

      M. C.

      Vymazat
  11. Lada Dvorská je členka fanatické Parcifalovy sekty, která je minimálně stejně nebezpečná jako islám sám! Dejte si na ni pozor, tato osoba je zlá fanatička, vyhrožující, útočící, nenávidící. Znám ji osobně a věřte, že v této mladé ženě se skrývá tolik zloby, že by se leckterý nacistický pohlavár mohl od ní učit.

    OdpovědětVymazat
  12. Ženská, autorko tohoto příspěvku, vy jste opravdu tak hloupá a nebo navedená multikulturalistka? Takovou blbost jakou jste tu vypotila, tak to jsem opravdu dlouho nečetl. Vy si snad myslíte, že je nějaký podstatný rozdíl v tom, jestli tu ženu znásilnilo 8 nebo 12 muslimských hajzů a jestli musela být na vozíku měsíc a nebo o něco déle? Vy jste opravdu tak s prominutím blbá, že tohle jako žena vůbec můžete vypustit z pusy a nebo napsat? Myslíte si, že to, kolik těch násilnických hajzlů bylo podstatné? Vy by jste to rozlišovala, pokud by se na vás vystřídalo a x hodin vás znásilňovalo 8 nebo 12 násilníků?
    Ono, ať se vám to líbí nebo ne, tak realita muslimské imigrace do Evropy a speciálně do Skandinávie znamená obrovský nárůst trestné činnosti i znásilňování mladých Švédek či Norek muslimskými imigranty. Je si přečtěte a porovnejte statistiky kriminality ve Švédsku či Norsku z doby před příchodem většího množství muslimských imigrantů a dnes. Třeba v tom Švédsku počet znásilnění a násilí vzrostl o stovky procent a v Norsku, speciálně Oslu, kde je největší počet muslimských imigrantů, páchá tato lůza přes 80 % znásilnění. To vám nestačí?
    Vysvětlujte to vy blbá multikulturalistko těm obětem znásilnění spáchaných muslimskými imigranty, že tím, že když požadují potrestání viníků, upozorní na to veřejnost a celý případ zveřejní, že jsou vlastně rasistky a xenofobky. Znásilnění je odporný zločin a je evidentní, že se ho muslimové ve Skandinávii dopouští mnohonásobně častěji než bílí. A i kdyby jste skákala dva metry vysoko a ječela, že je to rasisitické a xenofobní, tak je to prostě pravda. I to znásilňování a zneužívání a ponižování bílých žen, žen nepřítele, kterého chci ovládnout, je totiž muslimská taktika v dobývání Evropy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleďte, klidně si buďte rasisti a xenofobové, když vás to baví a uspokojuje. Ale dělejte to aspoň trochu seriózně. Pokud ženskou znásilní 8 chlapů (co je samo o sobě hrůza, a pokud byste se dal do klidu a četl v klidu, tak byste to v tom texu našel), tak to nenafukujte a nepište, že jich bylo 12. Protože nebylo. Klidně se pohoršujte nad muslimskou sebrankou, ale jste to vy, komu ta hrůza nestačí a přidává víc krve, ne já.

      Vymazat